Linna Stylen historia alkoi 35 sitten vuonna 1987 Seppo Laakson tuolloisen työkaverin Piken ehdotuksesta perustaa oma yhteinen kampaamoliike. Hämeenlinnassa oli tuolloin ainoastaan yksi liikehuoneisto vapaana, joten liikkeen sijainti ratkesi ihan itsestään. Linna Stylen avajaisia vietettiin 5.4.1988 Linnankatu 3:ssa, josta myös nimi Linna Style on saanut alkunsa.

Seppo toi Lontoosta asti avajaisiin hiustenpidennyslaitteen, joka oli tuolloin todella iso ja uusi juttu. Liike erottui muista saman alan liikkeistä mm. sisustuksellisesti sillä, että ikkunoille ei laitettu verhoja eikä kasveja, ne pidettiin avoimina. Ei ollut myöskään asiakaspöytiä keräämässä pölyä.

Liike siirtyi kokonaan Sepon omistukseen v.1995 Piken muutettua Boliviaan. Liike siirtyi samassa yhteydessä Linnankatu 3:sta Raatihuoneenkatu 5:een nykyisen olutravintola Birgerin kabinettiin. Kabinetin seiniltä tarkkasilmäiset voivat vielä tänäkin päivänä löytää Linna Stylen värejä. Tuona aikana ikkunaan ilmestyi myös paljon hupia aiheuttanut teksti Sepon ystävän tokaisusta “PAHA PARTURI ja KARU KAMPAAJA”

Seuraava muutto tapahtui jo kolmen vuoden kuluttua 1.11.1998. Liike muutti Olutravintola Birgerin kabinetistä viereiseen liiketilaan, jossa on toiminut kampaamo jo 1940-luvulta lähtien. Tällä paikalla Linna Style on edelleen.

===================================================

Sepon sanoin

Orkesteri on vuosien saatossa vaihtunut, mutta kapellimestari on pysynyt. Nyt on kapellimestarin höllättävä ja siirryttävä orkesteriin, annettava uusien tuulien puhaltaa.